Vrei o partenera? Iata 5 semne ca ai ales bine sala de fitness

Te gandesti ca vrei sa iti lucrezi corpul, sa arati bine, sa faci muschi si apoi sa ii arati ostentativ ca sa iti faci o prietena? Nu e asta motivul pentru care barbatii merg la sala si, sincer, la standardele femeilor nici nu merita sa depui efortul. Asa ca uita de muschi si alege cu cap sala de fitness, daca vrei o prietena.

fitness selfie la sala

Noroc ca venim noi cu cateva sfaturi, ca sa nu ramai singur si de sarbatorile astea…

1.Se deschide usa de la intrare si mai intai se vad niste buze pline sau un decolteu generos si abia dupa cateva secunde apare si restul domnisoarei.

2.Ai identificat o domnita la ananghie, care nu reuseste sa isi seteze aparatul pentru un selfie reusit? Aici intervii tu. Ai nevoie de suficienta coerenta cat sa ii explici cum se face, mai arunci un compliment sau un complement (ca oricum nici tu si nici ea nu stiti ce e ala si oricum le folositi aiurea) si gata, povestea e scrisa. Te-ai facut cu o prietena.

3.Sala are mai multe aparate alaturate, care stimuleaza ocheadele si conversatia. Asta ca sa te poti pozitiona avantajos si sa dai bine in fata ei. Acum te-ar ajuta sa ai si un pic de exercitiu, sa nu gafai prea tare langa ea.

4.Sala de fitness e dotata cu oglinzi multe, de doua persoane, ca sa te poti incadra si tu cand ea se uita… dar asa… ca din greseala. Sa vada cum ar arata viata alaturi de tine. Dar vezi sa dai bine. Stii tu… sa fii ras, cu parul aranjat, parfumat, fara patrunjel intre dinti. Tot tacamul.

5.E un semn bun daca fetele fac mai mult exercitiu cu telefonul la oglinda sau cu telefonul la saltea decat fara telefon si cu gantere. In caz contrar, sansele se reduc drastic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *