Home Monden Sonda “made in China” de pe Luna, defectiune cu sfarsit asteptat

Sonda “made in China” de pe Luna, defectiune cu sfarsit asteptat

horoscop 5 ani

Sonda trimisa de China pe fata nevazuta a Lunii la finalul lunii decembrie 2018 s-a defectat la mai putin de 7 zile de la aselenizare. Specialistii spun ca sonda a fost contrafacuta, pentru ca reprezentantul echipei care a comandat constructia sondei nu si-a dat seama ca muncitorii erau copii. El credea ca sunt doar niste chinezi tipici, micuti de statura.

Specialistii NASA, MAI, MI5, KGB, SRI, SIE, NCIS, NYPD Blue si altii spun ca, de fapt, China nu vrea sa isi recunoasca limitele, pentru ca orice produs Chinezesc are un termen de valabilitate de maxim 7 zile si ca milioane de produse chinezesti se strica in fiecare zi. China a revenit cu o replica dura: “Ati vazut ca a fost o singura defectiune pe Luna, deci nu puteti spune ca sunt milioane in fiecare zi”.

In replica, Elvetia le-a trimis specialistilor din China cate un ceas, pentru a le arata ce inseamna munca bine facuta si pentru a-i ajuta sa contorizeze cu exactitate elvetiana minutele pana cand vor fi arati cu degetul pentru o treaba prost facuta.

Turcia se declara multumita ca a devenit prima optiune pentru Europa in ceea ce priveste produsele de imbracaminte si pentru casa, deoarece au o valabilitate mai mare decat cele produse in China… si anume 9 zile si jumatate.

Impactul in tara noastra a tins spre zero, Dragonul Rosu neinregistrand o scadere a numarului de clienti. Si asta nu pentru ca romanii au mai multa incredere, ci pentru ca sunt mai putin informati. Ei stiu ce li se spune: ce sa voteze, ce sa creada, ce sa zica…

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Penelopa Mertzedes Roventa
Incarca mai multe articole in Monden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Citeste si...

Adevarul pentru care majoritatea reporterilor TV poarta masca si in exterior. Si tu trebuie sa stii asta

Te intrebi de ce reporterii TV poarta masca in exterior? Iata ce motive au. Trebuie sa le …