Home Monden Rezolutii pentru noul an

Rezolutii pentru noul an

horoscop 5 ani

Toti ne dorim un an mai bun si ne facem lista de dorinte de parca la miezul noptii ne-ar face o vizita Zana Maseluta, Pestisorul auriu, Zana Zanelor, Duhul din lampa si inca un sobor de zane si zani a caror unica menire e sa ne indeplineasca noua toate dorintele. Haideti sa vedem care sunt cele mai comune rezolutii care tind sa ramana la stadiul de dorinte.

  1. Balena vrea sa devina sirena

Orice balena se gandeste ca in anul urmator va deveni sirena, fara sa ia in calcul faptul ca mancand cozonac si shaorma nu are nicio sansa. Dar ea isi imagineaza ca, daca iti doresti cu adevarat, universul va face ca dorinta sa devina realitate. Dar universul nu e prost si isi mai iese si el din fire cand vede ca te rogi cu gura plina si cu mainile pline sa unsoare.

Credit foto: Ion Shotophop

Daca vrei sa devii sirena, mai lasa saorma, fa nitel foamea si da din sunculite pana dispar. Niciun magician din exterior nu e suficient de talentat sa le faca sa dispara.

Acum inteleg vorbele magicianului Marian Ralea: Tu esti magician! De retinut si pentru balene.

Le cerem scuze celor care “au o problema cu glanda” si se ingrasa de la aer. Ca toate momentele in care le prindem cu ciolanul si placinta in mana si firimuturi sau sosuri la gura sunt phoshopate.

2. Mai mult sport in noul an

E culmea ca, desi ne cumparam in fiecare an abonamente la sala, grasimea se incapataneaza sa ramana lipita de corp. Asta isi spun balenutele si leneseii care isi doresc un trup sculptat. Poate nu ar fi rau sa se mentioneze pe fiecare abonament si conditiile in care isi produce efectele. Nu de alta, dar sa nu ne mai miram ca dam banii si nu obtinem niciune efect.

3. Iti doresti mai multi bani si nu reusesti sa ii obtii

Probabil nu stiai pana acum, insa munca asidua te poate ajuta. Sigur, poti incerca in continuare pacanelele, rugaciunile, asteptarea pasiva si aparitia de vesti bune privind banii in horoscopul personal. Ar mai putea fi la fel de eficiente si metodele rapide pentru imbogatire.

Daca nu ai inteles sarcasmul, inseamna ca iti meriti saracia.

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Penelopa Mertzedes Roventa
Incarca mai multe articole in Monden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Citeste si...

Adevarul pentru care majoritatea reporterilor TV poarta masca si in exterior. Si tu trebuie sa stii asta

Te intrebi de ce reporterii TV poarta masca in exterior? Iata ce motive au. Trebuie sa le …