Home Diverse Noi restrictii in pademie, dar romanul inventiv rezista

Noi restrictii in pademie, dar romanul inventiv rezista

horoscop 5 ani

Situatia in care ne aflam nu e de ras, insa inventivitatea romanilor nu are limite si se adapteaza rapid oricarei situatii, oricat de grea ar fi. Asa ca era de asteptat ca restrictiile introduse sa fie fentate… romaneste.

Pentru a evita purtatul mastii in exterior, 70% dintre romani s-au apucat de jogging si 30% de fumat. Inainte sa ii feliciti trebuie sa stii ca cei 70% care s-au pus pe alergat pur si simplu nu si-au permis tigari.

Peste 100% dintre corporatisti lucreaza de acasa, mai ales de cand a aparut bugetul telemunca, prin care li se furnizeaza calculatoare si alte device-uri necesare pentru realizarea task-urilor. Si putem sa va spunem din surse sigure ca romanii le folosesc, traficul de internet a crescut si la fel si numarul de comentarii in limba romana de pe site-ul pornhub.

Ca o informatie de ultima ora, dorim sa va spunem ca romanii tocmai au aflat ca pot renunta la masca in exterior daca mananca pe strada. Cei care au cu ce sa isi cumpere le recomandam niste retete de mancare rapida, cu ingrediente ieftine si bune.

Nu vom mai avea voie sa iesim pe strada in intervalul 23 – 5 dimineata decat in interes de serviciul, deci speram ca lumea chiar sa se puna sa munceasca si sa nu mai astepte sa fie platita degeaba.

Reporterul nostru de pe teren, Irina din Drumul Taberei, tocmai ne anunta ca romanii sunt sfatuiti sa nu isi cumpere masti de black friday pentru ca atunci cand ajunge comanda este posibil sa se termine pandemia.

In continuare primim la redactie informatii de ultim moment! Chiar acum aflam ca fondurile europene pentru sustinerea IMM-urilor afectate de pandemia COVID-19 vor ajunge la toata populatia tarii, chiar si la cei care nu au aplicat pentru fonduri, pentru ca politicienii sa se asigure ca nu vor avea de pierdut la alegeri. Un carcotas ar spune ca ce mi-e PNL, ce mi-e PSD, insa eu stiu care e diferenta dintre faina cu ulei si cascaval european.

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Penelopa Mertzedes Roventa
Incarca mai multe articole in Diverse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Citeste si...

De ce nu au fost romanii la vot pe 6 decembrie 2020?

Pentru ca nimeni nu intelege de ce participarea la vot a fost atat de scazuta pe 6 decembr…