Glume asa si asa pentru cand esti doar usor deprimat

Avertisment! A nu se citi cu mancare-n gura.

Ateliere DIY (Do it yourself)

Din cauza sau datorita preturilor ridicate la FIV (fertilizarea in vitro) clinicile din Romania dau startul cursurilor de DIY. „Cum dezgheti singura un embrion” si „Cum iti introduci un embrion” sunt primele cursuri de acest gen.

La Vaslui nu au cautare, pentru ca femeile de acolo stiu cum sa foloseasca un umeras si spun ca procedura se aseamana, doar scopul difera.

Sexul dirijat

Infertilitatea e extrem de raspandita, astfel ca se apeleaza la o serie de tehnici pentru a creste sansele de a obtine o sarcina. Sexul dirijat e una dintre tehnicile care pot avea eficienta. La auzul acestei vesti, peste 100% din agentii romani de circulatie au intrebat unde se pot inscrie pentru a putea dirija ei sexul.

Dirijorii din ansamblurile corale nu si-au manifestat interesul… asta daca erati curiosi.

A se inchide sau a nu se inchide scolile

Cand ploua se inchid scolile. Cand ninge se inchid scolile. Cand vine gripa se inchid scolile. Cand vine Papa se inchid scolile. Firea se scuza ca nu a inchis scolile si cand a fost arestat Liviu Dragnea, motivand ca decizia judecatorilor a prins-o nepregatita… la fel cum se mai intampla uneori iarna, cand vine ninsoarea…

Ce inseamna sa va completati intr-o relatie

Ea vine cu frumusetea si cu tineretea, el vine cu banii si amantul vine cu distractia.

Forte… orice

Ati vazut ca toate medicamentele care existau pe piata si-au facut si varianta Forte? Si varianta asta Forte acum te ajuta cu adevarat, zic reclamele. M-am gandit sa imi fac si eu Gluma Forte, acum cu 100% mai mult umor decat cele de pana acum… asta chiar daca e la fel de proasta ca varianta simpla (te poti convinge aici). Ca asa e si la medicamente. Poate o sa fie mai bune variantele super forte sau extraordinar de forte. Cred ca e doar o chestiune de timp pana sa apara.

Ma scuzati, dar… apropo de scremut

De ce ideile geniale vin la toaleta, pe tron? Pentru ca e nevoie sa te scremi mult ca sa apara.

Tot pe tron

Dar stiti de ce oamenii netalentati ar trebui sfatuiti sa creeze si ei pe tron? Pentru ca e bine sa tragi apa dupa orice mizerie.

Iti e frica de tunete? Oamenii de stiinta spun ca ai si de ce

Cercetatorii au descoperit ca, daca te prind singur acasa, tunetele pot sa te violeze. Asadar, specialistii avertizeaza: cand tuna, tine usile bine inchise si sub nicio forma nu iti dai chilotii jos.

Nu se stie daca nu cumva e pe undeva un tunet care te pandeste si abia asteapta sa te apleci… sau ceva…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *