Fara curent si fara caldura in vacanta de Sarbatori

Inspirate de avariile produse in sectoarele 2 si 3 din cauza carora cartiere intregi au ramas fara caldura, cateva sotii din asociatia “Nesatisfacute cu lunile” au spart cateva tevi pentru ca barbatilor sa le fie frig. Satule de intalnirile doar intre femei la adunarile asociatiei, nevestele nesatisfacute urmareau ca frigul din apartamente sa ii faca pe soti sa se retraga in pat, alaturi de ele. Se stie ca in vremuri grele, atunci cand e prea frig, caldura se conserva mai bine la contactul a doua corpuri goale.

Nu stim daca au avut succes insa, cu siguranta, au inspirat sotiile si prietenele gamerilor, care au taiat dinadins curentul in mai multe blocuri. Partenerele de viata ale gamerilor stiu ca laptopul, desi poate fi utilizat o buna bucata de timp faca a fi conectat la priza, este prea slab pentru a suporta un joc intens, asa cum si-l doresc gamerii adevarati.

Credit foto: Ion Shotophop

Nu putem decat sa speram ca membrele asociatiei
“Nesatisfacute cu lunile” si prietenele sau sotiile gamerilor au parte de sarbatori asa cum si-au dorit, alaturi de partenerii lor. Nu de alta, dar caldura si jocurile pot fi gasite si in patul conjugal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *