Home Diverse E sau nu e adevarat ca pandemia a fost creata pentru a ne inregistra ADN-ul?

E sau nu e adevarat ca pandemia a fost creata pentru a ne inregistra ADN-ul?

Umbla vorba prin targ, prin aglomeratie si nu numai, ca pandemia a fost provocata pentru ca marile puteri ale lumii sa ne inregistreze pe toti, ca sa ne tina evidenta din anumite motive. Asa ca s-a abatut o pandemie peste toata lumea doar pentru a ne inregistra tuturor unicitatea, adica ADN-ul.

Uite de ce nu cred eu ca e adevarat, cel putin, nu pentru Romania.

1.Arata-mi un om care nu si-a facut macar o analiza in ultimii 3 ani. La cat ne trimit medicii de colo colo si ne iau probe peste probe, autoritatile ar trebui sa aiba ADN de sa isi puna in cap.

2. La noi e simplu sa iei ADN-ul oamenilor… oricum pacientii scuipa medicii prin spitale, asa ca tot ce trebuie sa faci e sa stergi ADN-ul de pe viziera si sa ii atasezi numele si semnalmentele “donatorului”.

3. Apropo de donatori. Scarile de bloc sunt adesea vizitate de donatori sau macar de doritori in a dona diverse fluide, asa ca nu cred ca e asa de greu sa strangi ADN.

4. Revenind la scuipat, am sa completez ca spuipatul de coji de seminte e sport national la noi, asa ca nu are cum sa fie greu sa inregistrezi ADN-ul a cel putin 70% al locuitorilor tarii.

5. Numaram banii cu scuipinol. Da-i oricarui roman un teanc de bani si pune-l sa ii numere pe loc. Bine, nu acum cand e pandemie, ci zic in general. Si veii vedea ca degetele uscate se impotmolesc din a numara banii, insa romanul, inventiv, pe data gaseste solutia salvatoare: scuipinol.

6. Guma de mestecat din banca de la scoala, de sub banca din fata blocului sunt iar dovezi irefutabile ale faptului ca ADN-ul romanesc se gaseste pe toate drumurile.

Aici am o neclaritate… cand pupi moaste ramane ADN sau nu? Pentru ca nu stiu daca sa o includ sau nu intre cele de mai sus.

Dar e posibil ca pandemia sa fie provocata, totusi, pentru ca marile puteri ale lumii sa obtina controlul?

1.Daca marile puteri au o problema care se numeste tulburare obsesiv compulsiva si tind sa controleze totul, ar putea fi posibil, sigur ca da.

2.Daca un membru al marilor puteri stie ca are copii din flori si are nevoie de un donator compatibil de… ceva… de orice. Sigur ca in acest caz e perfect justificabila pandemia. Cum altfel sa isi descopere copiii sau copilele din flori? Sigur ca dupa ce rezolva problema cu donarea, sterge repede orice legatura de ADN, ca sa nu imparta si averea.

3. Marile puteri au constat ca mesajele trimise prin e-mail ajung in spam si nu sunt citite, lumea refuza sa primeasca SMS-uri cu oferte pe telefon, iar televizorul nu prea mai ai folosit. Asa ca nu e mai simplu sa te promovezi in zilele noastre. Solutia gasita de cei care conduc lumea a fost sa ne implanteze cipuri prin care sa ne livreze reclama direct in creier. Si asta se poate face doar in contextul unei pandemii.

Asa… si daca tot te gandesti ca vei fi victima implantarii unui chip iti sugerez sa nu mai consum nimic din magazine. Chipsurile, alunele, chiar si apa ar putea contine chipuri de urmarire si nu cred ca vrei ca cei care conduc lumea sa te poata urmari non-stop si sa afle ce viata anosta duci. Bine, cred ca nici ei nu ar vrea.

Uite ca si eu pot sa scot idei tampite si observ ca nu e greu deloc sa creezi teorii ale conspiratiei. Vorba cantecului, cand vine vorba de prostii pe care sa le nasca lumea, the sky is the limit sau mama prostilor e mereu gravida. E fix acelasi lucru.

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Penelopa Mertzedes Roventa
Incarca mai multe articole in Diverse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Citeste si...

Tot ce n-ai vrut sa stii despre Mos Craciun

Mos Craciun s-a saturat de scrisorile in care bucurestenii ii cer trenulete subterane, car…