Home Monden Cum sa te asiguri ca vei primi un cadou de la Mos Craciun

Cum sa te asiguri ca vei primi un cadou de la Mos Craciun

horoscop 5 ani

Sunt cateva aspecte pe care poate ca nu le-ai luat in calcul pana acum. Asadar, daca vrei sa te asiguri ca vei primi un cadou de la Mos Craciun anul asta, trebuie sa le iei in calcul.

1.Mos Craciun e barbat. Si cu asta ma spus totul. Totusi, daca nu ai inteles, probabil ca si tu esti barbat si iti vom explica.

Oricat ai insinua, barbatii nu se prind ce iti doresti, au nevoie sa le spui clar. De aceea e nevoie sa ii trimiti o scrisoare Mosului, pentru ca degeaba ai vorbit tot anul despre ce vrei sa iti aduca, tot trebuie sa ii dai in scris. Si, ca sa nu isi bata prea mult capul si sa scada sansele de a avea cadoul dorit, da-i link-ul sau adresa magazinului si o poza cu darul pe care vrei sa il gasesti sub brad.

2.Mos Craciun e operator de date cu caracter personal

Asta inseamna ca impreuna cu scrisoarea va trebui sa completezi si sa ii trimiti si formularul prin care dovedesti ca esti de acord sa iti prelucreze date precum nume, adresa si dorinta nemarginita de avea cadoul mentionat de tine in scrisoare. De asta lui Mos Craciun nu ii puneau niciodata copiii scrisoarea la posta, ci parintii. Copiii sub 16 ani au nevoie ca un adult (parinte sau tutore) sa garanteze pentru ei si sa se ocupe de toata treaba.

Deci, cum ar veni, Mosul stia cum sta treaba cu GDPR dintotdeauna.

Formularul pe care il poti atasa scrisorii poate fi descarcat aici. Descarca-l sau ramai fara cadou!

3. Spune-i clar ce iti doresti

Degeaba il lasi pe el sa aleaga ce ti se potriveste. Ti-am spus deja ca e barbat. Asadar, daca ai un cadou pe care il vrei, scrie-i exact care e acesta. Daca esti indecis, uite ce iti recomandam.

Gata, ai scris scrisoarea? Ai completat formularul legat de GDPR? Le-ai trimis la Polul Nord la Mosu’? Acu’ ramane doar sa speri ca nu te-a auzit injurand soferii din trafic si politicienii din toate ziarele si ca nu a vazut ce ai votat la alegeri. Ca la ce a iesit, probabil si tu ai votat prost.

Speram, totusi, ca ai ramas pe lista celor cuminti si vei primi cadoul dorit. 

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Penelopa Mertzedes Roventa
Incarca mai multe articole in Monden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Citeste si...

Adevarul pentru care majoritatea reporterilor TV poarta masca si in exterior. Si tu trebuie sa stii asta

Te intrebi de ce reporterii TV poarta masca in exterior? Iata ce motive au. Trebuie sa le …