Home Afaceri Ce efecte neasteptate are anuntul Google privind inchiderea Google+

Ce efecte neasteptate are anuntul Google privind inchiderea Google+

horoscop 5 ani

Anuntul facut de Google privind inchiderea Google+, care va avea loc pe 2 aprilie 2019, are efecte pe care niciun reprezentant Google nu le-a luat in calcul.

Google+ a inregistrat un trafic neobisnuit de mare in zilele de dupa anuntul inchiderii iar explicatia e uimitoare. Peste 2 milioane si jumatate de specialisti SEO romani, din productia 2019, care abia au aflat ca pe Google+ poti posta gratuit link-uri au incercat sa profite in ultimul ceas de beneficiile SEO si au postat link-uri in draci.

“E ca la o super oferta, ca la un Black Friday, doar ca e gratis. Iti dai seama ca vrem sa profitam”, spune specialistul Bulan gafaind, intre doua link-uri postate. E asudat tot, fata ii e rosie, iar mainile i se misca parca necotrolat si cu viteza. E fericit ca are conditie fizica si ca sigur va posta mai multe link-uri decat concurenta, pentru ca s-a antrenat la sala in urma unui #facebookChallenge.

Mai exact, saptamana trecuta a aparut challenge-ul mergi la sala si fa-ti o poza sau ma-ta-i c***a, asa ca s-a grabit sa isi faca abonament si sa isi posteze poza in colanti pe reteaua de socializare.

Insa tot efortul a meritat, spune el: “Da, a meritat. In primul rand, imi sta hashtag foarte bine in colanti si apoi am postat poza pe facebook, deci nimeni nu poate sa imi spuna hashtag ma-ta-i c***a, nu-i asa? Si in al doilea rand, ia uite cum mi se misca mainile! Parca sunt teleghidat. Iti dai seama cate link-uri o sa strang eu pentru clientii mei, nu? Si in al treilea rand, hashtag imi sta al naibii de bine in colanti hashtag, asa ca de ce sa nu postez pe facebook, sa vada si fetili?”

Insa inchiderea Google+ a facut si doua victime. Toti utilizatori Google+, adica cei doi despre care va spuneam mai devreme, nu se mai pot opri din plans din cauza vestii ca google+ se inchide. “Da, am auzit ca ar mai fi o retea de socializare, de fapt, cea care a inchis practic google+, dar aici era asa bine si liniste, ma puteam retrage oricand aveam nevoie sa scap de toti cei care ma bateau la cap. Aici nu ma cauta nimeni… Da, am auzit ca si Ionel (nota redactiei: celalalt utilizator Google+) e socat. E de inteles.”

Intre timp, pe facebook a aparut o noua provocare: #cereteadesocializaremaiinchidemcasuntemsmecherisiputemfacetotcenetreceprincap iar utilizatorii sunt in delir. Desigur, toti si-au setat rama challenge-ului la poza de profil, pun hashtag pentru tot, semneaza petitii si se pozeaza in colanti. In rest, vestea inchiderii Google+ nu a provocat mari stricaciuni.

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Penelopa Mertzedes Roventa
Incarca mai multe articole in Afaceri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Citeste si...

Adevarul pentru care majoritatea reporterilor TV poarta masca si in exterior. Si tu trebuie sa stii asta

Te intrebi de ce reporterii TV poarta masca in exterior? Iata ce motive au. Trebuie sa le …