Brexit copycat – Inteligenta britanica loveste din nou!

Inteligenta britanica loveste din nou! Dupa ce britanicii au cerut anularea votului pentru Brexit pentru ca nu au inteles ce au votat, istoria se repeta. De data aceasta, barbatii vor sa se stearga de pe lista semnata pentru introducerea de bai speciale unde si taticii pot schimba scutece. Motivul? Nu si-au dat seama de implicatii.

Zeci de mii de tatici au semnat o petitie pentru introducerea in baile publice a unor spatii special amenajate unde si taticii, nu doar mamicile, sa poata schimba scutecele bebelusilor. Acum, insa, isi dau seama ce au semnat si cer sa fie stersi de pe lista.

Credit foto: Ion Shotophop

John Naivul: “Am inteles ca vor fi locuri unde vom putea schimba bebelusii, asa ca am semnat crezand voi putea schimba bebelusul cu un altul. Asta mi se pare prea urat si voiam unul mai cu muschi, sa ma pot lauda la bere ca bebeul meu e dus la sala”.

Jim Betivul: “Spre deosebire de taticii atat de idioti sa creada ca primesti un alt bebe in schimb, eu stiam ca e vorba de schimbat scutece, desigur. Problema e ca nu stiam ca si bebelusii au diaree si credeam ca fac doar pipi.”

Johny Englezul: “Eu am crezut ca e o chestie legata de emanciparea barbatului. Nu mi se pare corect ca doar femeia sa aiba spatiu special, ci si barbatii trebuie sa aiba un loc unde pot schimba scutecul copilului. Desigur, nu credeam ca daca va exista acel loc eu chiar va trebui sa schimb scutece. Era vorba despre principii si political correctness”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *