Home Diverse Adevarul pentru care majoritatea reporterilor TV poarta masca si in exterior. Si tu trebuie sa stii asta

Adevarul pentru care majoritatea reporterilor TV poarta masca si in exterior. Si tu trebuie sa stii asta

horoscop 5 ani

Te intrebi de ce reporterii TV poarta masca in exterior? Iata ce motive au. Trebuie sa le stii si tu.

1.Unele jurnalistele care apar in fata camerei prefera sa isi faca machiajul doar pe o jumatate a fetei, adica doar in zona ochilor

Machiajul de televiziune dureaza tot “5 minute”. Stii tu, alea 5 specifice femeilor: “sunt gata in 5 minute”. Tocmai de aceea, mai multe jurnaliste TV au profitat ca pot sa apara in fata camerei cu masca, astfel ca economisesc timp daca isi machiaza doar ochii si fruntea.

Sa mai zici ca femeile nu se pricep la gestionarea eficienta a timpului!

2. Alte jurnaliste inca nu au ajuns la salon, asa ca nu au avut cand sa isi epileze mustata

Epilarea acasa nu se face de catre toata lumea… mai ales, nu se face de catre lumea fitoasa. Si sa nu crezi ca in presa nu avem si domnisoare care prefera sa isi lase mustatile lungi in loc sa se descurce singure cu niste ceara fierbinte. Asa ca, pana prind programare la salon, vor purta cu mandrie masca si in exterior, pentru a-si ascunde podoaba faciala.

3. Unii nu au chef de munca si isi pot trimite un prieten in loc. Si asa se poarta un singur fel de freza si cu masca toti sunt la fel (vorba cantecului)

Nu vi se pare si voua ca toti barbatii sunt la fel de la freza in sus? Adica la freza? Mai ales de cand pot purta masca. Acum e mai simplu sa lipsesti de la serviciul din fata camerei. O bere si o masca la prieten si te-ai facut cu o zi libera.

Dupa reporteri si in alte meserii a inceput sa se practice acest obicei, asa ca mare atentie cand mergeti la cabinete individuale de ginecologie sau cand primiti in casa instalatori.

4.Au o scuza pentru faptul ca vorbesc “cu prune in gura”

Dictia e la mare cautare in radio si TV, insa nu toata lumea o are. Asa ca masca are darul ca mascheaza problemele de vorbire, luand asupra sa aceasta transmitere greoaie a mesajului verbal. Adica ia dictia de unde nu e, dar macar masca ofera o scuza.

Vorbesti cu prune in gura? Nu le mai tine degeaba in gura! Mananca-le sau gateste-le. Vezi reteta aici.

5. Machiozele nu pot machia de la 1 metru si jumatate, asa ca multe jurnaliste se machiaza singure

Cand ai nevoie de un machiaj pentru TV si te mai si crezi priceputa, dar nu esti, rezultatul final va necesita o masca, desigur.  Si bine ca momentan e cool sa o porti.

6.Cand nici machiajul si nici fata nu te ajuta, o masca e fix ce trebuie

N-are sens sa ne ascundem dupa deget. Unele persoane sunt angajate fara sa se tina cont de aspectul fizic placut. Tocmai de aceea unii reporteri, fie ei de sex feminin sau masculin, sunt sfatuiti sa poarte masca in continuare si in exterior… pentru ca e urat sa ii spui omului ca e urat.

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Penelopa Mertzedes Roventa
Incarca mai multe articole in Diverse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Citeste si...

De ce nu au fost romanii la vot pe 6 decembrie 2020?

Pentru ca nimeni nu intelege de ce participarea la vot a fost atat de scazuta pe 6 decembr…