Home Politic 5 lucruri pe care nu le stiai despre challenge-urile de pe facebook

5 lucruri pe care nu le stiai despre challenge-urile de pe facebook

La anumite perioade, pe facebook apar diverse challenge-uri care consuma si implica mare parte din comunitate. Dar poate ca nu stiai cele 5 lucruri importante despre aceste hashtag #challenge-uri:

#Facebook #Challenge


1. Oranduitorii testeaza periodic efectul de turma

Partidele politice testeaza periodic daca efectul de turma inca exista sau nu. Poate nu stiai, insa efectul de turma e important pentru buna oranduire. Cu cat e mai puternic, cu atat e mai bine. Si unde poti testa mai usor efectul de turma daca nu pe facebook? Ce spui? Si tu faci challenge-urile de pe facebook? Ai votat cu PSD, nu? Hashtag #sperantaamurit… si era ultima…


2. #tenyearschallenge n-a avut legatura cu politica

Spre deosebire de celelalte challenge-uri, #tenyearschallenge n-a avut legatura cu politica. In Malibu, o femeie furioasa pe prietena ei a pacalit-o ca exista o provocare pe facebook si ca trebuie sa posteze o poza recenta si una de acum 10 ani. Femeia isi dorea sa o faca de ras pe prietena ei, care nu recunostea in ruptul capului ca si-a operat nasul si a beneficiat de un implant mamar. Tu ce crezi ca a facut? Zici ca a postat, nu? Ai dreptate. Eu mai zic si ca daca era in Romania ar fi votat cu PSD.

3. Ciomageala din cauza unui hashtag challenge

Nu mai poate omul sa-si sarbatoreasca fericirea pe facebook folosind hashtag.

Un barbat din Pasadena, fericit ca a reusit sa se desparta de iubita dupa 10 ani, si-a marcat victoria folosind hashtagul #tenyearschallenge. Barbatul a fost insa identificat rapid de catre o multime internauta si lovit cu posete si cu aparate de folografiat pentru ca ia in deradere hashtag challenge-urile de pe facebook.

Daca n-ai ras la asta, sigur ai votat cu PSD.

4. Challenge-urile de pe Facebook, barometrul inteligentei

Numarul de challenge-uri facute e invers proportional cu inteligenta. Ce spui? Si tu faci multe challenge-uri? Eu ti-am zis ca ai votat cu PSD.

5. Challenge-urile de pe facebook te fac sa te specializezi in Photoshop si alte alea

Vrei buze mai mari? Photoshop! Vrei sa slabesti rapid? Photoshop! Vrei un Mertzan? Mergi pe strada si te pozezi langa unul, dar apoi trebuie sa il decupezi pe posesorul de drept care incearca sa te ciomageasca fiindca i-ai atins masina.

Apropo, vrei buze mai mari? Vrei sa slabesti rapid? Vrei orice? Apasa aici!

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de CoSo
Incarca mai multe articole in Politic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Citeste si...

Aterizare de urgenta la Frankfurt din cauza unor pasageri romani. Noi va spunem adevarul! Top 4 lucruri pe care le-au facut

Circula deja stirea conform careia un avion a aterizat de urgenta la Frankfurt din cauza u…