Home Afaceri 10 adevaruri despre carti: online, tiparite si… de joc. Si cateva adevaruri despre tine

10 adevaruri despre carti: online, tiparite si… de joc. Si cateva adevaruri despre tine

Carti online, tiparite sau carti de joc? Tu ce preferi?  Tu ce fel de intelectual esti? Citeste articolul si afla adevarul despre carti si despre tine. La final ai si un bonus: iti spunem cine esti in functie de formatul cartilor pe care le citesti.

Stim ca in punctul asta cel putin 50% inchid articolul, pentru ca nu citesc carti si isi dau seama ca nu ii reprezinta.

Insa, daca te numeri printre cei care citesc, inseamna ca esti pe cale de disparitie si faci parte dintre cei 3% cu o inteligenta blablabla. Glumesc. Iti place sa fii periat, nu?

10 adevaruri despre carti online, tiparite si... de joc. Si cateva adevaruri despre tine

Asadar, iata cele 10 adevaruri despre carti: online, tiparite si… de joc

1.Cand te mai lauzi ca citesti carti online, nu uita de browsing history. Sigur ca niciunul dintre prietenii tai nu stie citate din ele sa te poata verifica, insa internetul nu minte niciodata.

2.Cititul plictiseste. Se stie ca cititul e recomandat in insomnii. Cum ar veni, talentul literar ne plictiseste pana la somn.

3.Cartile de joc si cele de citit au ceva in comun: fie ca te dezbraca, fie ca te adorm, tot in pat ajungi.

4.De cand a scos cartea „Consumatorul de suflete”, Codin Maticiuc se poate lauda ca a fost in patul multor femei, fara teama ca o sa ii creasca nasul.

concumatorul de suflete codin maticiuc carte
Consumatorul de suflete – Codin Maticiuc / carte

5.Sunt multi intelectuali in zilele noastre, insa cei mai multi dintre ei nu gasesc relevante cartile online. Spun ca nu au aceeasi calitate ca volumele tiparite, ele nu corecteaza picioarele mesei.

6.Volumele grele, cu mii de pagini, te inalta, spun intelectualii contemporani. Ma rog, mare parte dintre ei spun asta, pentru ca sunt si unii suficient de inalti, care nu mai au nevoie.  Daca te intrebi daca ai si tu nevoie sau nu, iti putem spune ca inaltimea unui barbat ar trebui sa fie de minim 1.80 ca sa fie considertat inalt. Deci tu ai nevoie de carti sau esti suficient de… cult inalt?

7.Femeile nu au nevoie de carti sa le inalte. Ele poarta tocuri… si buze… si decolteu… si… si cine se mai uita la inaltime? Sau la intelect? Adica… tricouri cu uratele ma deprima am mai vazut, dar cu proastele ma deprima, niciodata.

8.Femeile nu au nevoie sa citeasca niciun fel de carti ca sa aiba o relatie cu un barbat? Parca asa se aude prin popor. Sau era altfel? Femeile nu au voie sa citeasca niciun fel de carti ca sa aiba o relatie cu un barbat? N-am evoluat prea mult, nu?

9.Nimeni nu a fost dat in judecata vreodata ca a piratat carti online. Asta spune multe despre noi.

10. Carti online, tiparite sau carti de joc?  Spune ce preferi, ca sa-ti spunem cum esti.

Uite, noi mergem mai departe, dar mai intai, recunoaste macar fata de tine ca ai sarit direct aici dupa introducere. Vrei sa afli mai multe despre tine si sa fii periat in continuare. Nu? Dude, ai o frustrare! Rezolv-o!

Dupa cum ziceam…

Daca spui ca preferi cartile online si esti barbat, probabil ai burta. Daca esti femeie si spui ca preferi cartile online, probabil ai sunculite.  Daca spui ca preferi cartile tiparite, probabil esti impocrit cu aere de influencer. Biblioteci publice nu prea mai exista, editurile mor de foame si tu spui ca citesti carti tiparite? Pe bune?

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Penelopa Mertzedes Roventa
Incarca mai multe articole in Afaceri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Citeste si...

Ce trebuie sa stii despre Halloween

Angajati fantoma la stat! Ministerul Muncii a gasit motivul: firmele de stat se pregatesc …